× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.

rockstar
04 ноември 2011

Здравейте , скъпи потребители ! Този път смятам да ви информирам за едно ново наказание по малко по-различен начин от друг път. Вярвам , че човек приема по-лесно нещата , когато са поднесени с доза хумор , а и без това в сайта има достатъчно негативизъм , а са малко забавните теми във форума.
Все пак със съжаление ви съобщавам , че от днес в сайта добавяме ново правило , свързано с напускането на игри. Знам , че някои , за които това е практика , ще се почувстват ощетени и засегнати , но няма друг начин. Предполагам , че на всеки не един път му се е слувало да започне игра и партньорът или някой от опонентите му , да я напуснат и да ги замести робот. Е , роботът не е най-добрият геймър и има собствени разбирания за играта , особено за белота , но се надяваме , че и при него ще се осъществи онази еволюция , която от маймуни ни е превърнала в хора , т.е. от обикновен робот ще премине в крайния стадий на изкуствен интелект. Надеждата умира последна , но все пак не е в това въпросът. От известно време , като добри последователи на КГБ , ЦРУ и Интерпол , взети заедно , записваме всяко напускане на потребител от игра и ще въведем следната система : при напускане на 20% от започнатите игри за деня , смятаме този играч за некоректен и няма да може да играе конктретната игра, в която е наказан. Ще имаме степени за наказания , както следва :
1 път – 1 седмица не можеш да играеш на играта, за която имаш 20% напускания.
2 път – 2 седмици не можеш да играеш на играта, за която имаш 20% напускания, като тук ще следим новите игри, който си играл след наказанието.
3 път – 1 месец не можеш да играеш на играта, за която имаш 20% напускания, като тук ще следим новите игри, който си играл след наказанието.
4 път – наказание на целия профила - бан от сайта, същата санкция и за всички допълнителни акаунти .
Кое налага тези мерки ? Ами множеството оплаквания от провалени игри заради роботи , докладваните чатове с обиди към някой , който непрекъснато бави и в последствие напуска играта и т.н. Съгласете се, че в крайна сметка , на никой не му е приятно Марийка да стане от масата и да отиде да глади дънките на мъжа си или Иванчо да тръгне да разхожда пинчера си , защото горкото животно има уплах от вечерния мрак и трябва да бъде изведено точно в последните минути преди залез слънце. Оставям футболните първенства настрана , но все пак запалянковците да се замислят какъв избор да направят преди да седнат да играят в сайта.
Тук идва ред да спомена , че съм напълно подготвен за публикациите от рода на : сайта ви забива , оправете си това , оправете си онова и прочие обвинения , как тенденциозно ви проваляме турнирите и игрите и сме влезнали в таен заговор с роботите , за да ви прецакаме тотално . Затова специално ще подготвя тема , в която ще ви дам всички възможни причини за това , защо се получават тези неприятни моменти , както и препоръки как да се справите с тях.

И накрая , за да не останете с впечатлението , че ще бъдете следени персонално – нищо подобно ! Проверката за коректност на профилите ще е автоматична и ще се прави всяка седмица. Целта е да сведем до минимум дискомфорта от това да се играе с несериозни потребители или по-просто казано , с такива , които си имат друга занимавка в момента. Едно е противникът да е слаб , друго е да напуска, когато си иска и да омаловажава играта на другия. Ще допълня , че прекъсването на интернет връзката и други технически проблеми са само 20% от причините за напускането на играта , останалите 80% са неотложна домашна работа , физиологични нужди и други житейски дейности.

BornInUsa
26 ноември 2011

Според мен всеки би трябвало да има право да напусне играта, още малко и ще почнат да ни вързват по масите.Ако например ти се падне някой кофти парт на белот, трябва ли да го търпиш цялата игра да се подиграва с теб, само за да не те накажат или на 3 5 8, където заради глупавия регламент, често има моменти когато нямаш и теоретичен шанс да спечечилш...Верно, че е кофти когато хората безпричинно напускат масите, но и това си е част от играта...

purko
30 декември 2011

Здравейте! Извинявайте но аз несъм съгласен с вас.Не искам да се оправдавам затова,че често напускам.Мисля,че все пак трябваше да ни предупредите за това условие по някякъв начин.Все пак, такова наказание, точно сега по новогодишните празници мисля,че е малко пресилено.В крайна сметка това са игри за забавление и уплътнявяне на свободно време.Винаги може да се случи на човек,да излезе от игра по някяквя причина. Поздрави и весели празници! Пурко

maslarov36
30 декември 2011

И какав е ефекта от цялата работа .Госпожата ме е наказала че имам отсаствие.И парта ми ако не знае да играе аз ще ставам учител.това е голяма глупост.

maria2324
01 януари 2012

емотиконаЖивея на село, тока често спира, когато играя почти на всяка игра по средата става черен екрана и пише получи се срив в тази представка, това по моя вина ли е , сега съм наказана Навсъкъде наказания Това е България!

Kleparesko
02 януари 2012

бех наказан до30,12,2011 сега па що до 04 01 2012емотикона

dida--76
02 януари 2012

емотикона

todor1945
29 октомври 2013

Няма несериожни потребители.Има крайно несериозен и тендециозен сайт.Спрете с гаврите спря- мо играчите,спрете компесанционната политика итолерирането на фаворитите си и "Марийка ще спре да глади дънките на мъжа си(а и защо да ги глади),а Иванчо ще пуска пинчера сам да се разхожда".Донякъде се гордея,че провокирах тази дискусия и въобще не ми пука от вашите пиш ман наказания.Оправете си сайта,оставете играчите сами да решават игрите,а не с вашите манипулации и всичко ще си дойде на мястото.Но явно това не е във възможностите ви и оттам се получават гафовете.Напускането на играта е своеобразен протест от немощността,невъзможността и най вече нежеланието да направите нормален сайт.Дерзайте "скъпи модераторчета".Обичам ви като кварталния.емотиконаемотиконаемотиконаемотикона

du6anazaem
29 октомври 2013

tovaaa e pulna prostotiqqqqqqqqqqqqqqqqqq(headbang)(headbang)(headbang)

todor1945
29 октомври 2013

И пари искат отгоре на всичко.Ега ти смешника(смешниците).На нкакво отгоре.емотикона

egoist_sex
01 април 2014

ufffffffffffffffffffffffff eto 4e i az sam nakazan,a mislq 4e ne sam vinoven ko da napravq kato ne moga da igq belot vav ka6ti a samo na rabota.....IZVINQVAITE!!!!!!

Не може да публикуваш два пъти подред
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“. Разбрах